Τα δεύτερα γενέθλια του γιόρτασε ο Μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ

Written by on 12 Απριλίου 2020

Τα δεύτερα γενέθλια του γιόρτασε ο Μικρός Παναγιώτης  Ραφαήλ. Οι γονείς του μοιράστηκαν ένα συγκινητικό βίντεο οι τρείς τους, έχοντας μια τούρτα με τον αριθμό 2 από το σπίτι τους στη Χαλκίδα.

Ενώ στις 10/02 ο Πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ βγήκε μέσω skype στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου Live Tonight με αφορμή τα γενέθλια, όπου ο παρουσιαστής είχε και αυτός μια τούρτα ώστε να ευχηθεί στον μικρό ήρωα.

Ακολουθεί το μήνυμα των γονιών του.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις τόσο συγκινητικές και θερμές ευχές σας! Νιώθουμε ευλογημένοι που ο μικρός μας ήρωας σήμερα κλείνει τα δύο του χρόνια. Μια ηλικία, που χωρίς φαρμακευτική αγωγή, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να φτάσουν τα παιδιά με την πάθηση του Παναγιώτη Ραφαήλ. Η αγωνία μας, να προλάβει το παιδάκι μας να πάρει τη σωτήρια θεραπεία πριν το όριο των δύο ετών, έλαβε τέλος χάρη σε όλους εσάς. Τον στηρίξατε με όλη σας τη δύναμη και αυτη ακριβώς η δύναμη είναι που έκανε τον μικρό μας να σταθεί στα πόδια του. Και να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Είμαστε και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στον καθένα από σας. Να είστε πάντα καλά!!!


Current track

Title

Artist

Background