Η γνωστή σεφ Μαίρη Παναγάκου, μας μίλα για τη ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ
Written by 965 Newsroom on 23 Μαρτίου 2021
“ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ”. Η γνωστή σεφ Μαίρη Παναγάκου, μας μίλα για τη ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ και προτείνει για το εορταστικό τραπέζι της 25ης Μαρτίου τσιγαριστά χόρτα με μπακαλιάρο στο τσουκάλι καθώς και μία υπέροχη σκορδαλιά με καρύδι
Κάθε Τρίτη στο “ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΡΩΙ”, η γνωστή σεφ και μία από τις πρώτες κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης με αξέχαστα προγράμματα και εκπομπές, Μαίρη Παναγάκου. Μέλημα της να προστατεύσει τις ελληνικές ρίζες, με την ευχή να μην ξεριζωθούν από τον ανεμοστρόβιλο της παγκοσμιοποίησης.