Απόστολος Κουφός-Οι καθημερινές προσπάθειες για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, έφεραν αποτελέσματα

Written by on 23 Ιουλίου 2019

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Αστυνομικός Διευθυντής Απόστολος Κουφός κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της εγκληματικής οργάνωσης και των δύο συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών στην Εύβοια, μεταξύ άλλων δήλωσε:

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και από εμένα,

Θα ήθελα να τονίσω ότι η πολύμηνη και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, είχε ως αποτέλεσμα την αποδόμηση μίας εγκληματικής οργάνωσης και δύο συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη των μελών τους και η κατάσχεση, μεταξύ άλλων, ναρκωτικών, όπλων, οχημάτων και χρημάτων που αποκόμιζαν από την συστηματική και εξακολουθητική δράση τους, επετεύχθη έπειτα από οργανωμένη και ταυτόχρονη επιχείρηση που διεξήχθη σε περιοχές της Εύβοιας, Αττικής και Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν πληθώρα νομότυπων ερευνών σε οικίες και συνελήφθησαν συνολικά έντεκα (11) άτομα.

Από την ενδελεχή προανακριτική διαδικασία, καταφέραμε να διακριβώσουμε τον τρόπο και το πεδίο δράσης τους και να εξακριβώσουμε την σύνθεση και τους ρόλους των μελών των εγκληματικών ομάδων.

Οι προσπάθειές που καταβάλλουμε καθημερινά, για την καταπολέμηση της οργανωμένης διακίνησης των ναρκωτικών, έφεραν αποτελέσματα και στην συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό σε όλες τις περιοχές του Νομού Ευβοίας, με σκοπό την προστασία των συνανθρώπων μας.

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Διοικητή και το προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, καθώς και όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση.


Current track

Title

Artist

Background