“ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ”. Η γνωστή σεφ ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ μας μιλά ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΖΕΛΕ ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ
“ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ”. Η γνωστή σεφ ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ μας μιλά ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΙΡΟΠΙ ΚΑΙ ΖΕΛΕ ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ